Aika vaihtaa suuntaa

En ole varmastikaan ainoa yrittäjän lapsena kasvanut, joka jo teini-iässä on lausunut pyhän valan olla ikinä ryhtymättä itse yrittäjäksi. Voisi sanoa, että moinen on silkkaan veren kaivamista nenästä, eikä edes pelkällä sormella vaan virkkuukoukulla. Silti, jos joku olisi vain viisi vuotta sitten väittänyt minulle, että perustan yrityksen, jonka toimenkuvaan liittyvät sanat “terveys”, “hyvinvointi”, “äitiys” ja “liikunta”, olisin varmaan nauranut räkäisesti.

Tässä sitä kuitenkin ollaan: Olen koulutettu doula, fysioterapeuttiopiskelija, ja ensiviikon jälkeen myös koulutettu hypopressive-kehonhuoltotekniikan ohjaaja. Kaikki terveyteen ja hyvinvointiin – niin fyysiseen kuin psyykkiseenkin – liittyvä kiinnostaa minua hurjasti, ja haluan koko ajan kehittää omaa osaamistani ja tietämystäni. Yllä mainittujen lisäksi olen myös intohimoinen kirjoittaja, ja siksi tuntuikin luontevimmalta aloittaa terveys- ja hyvinvointiaiheisen blogin pitäminen osana yritystäni.

Bloggaaminen itsessään on minulle entuudestaan tuttua puuhaa. Äitiyteen keskittyvä vanha harrastelijablogini Äipän pikku eksperimentit on vielä toistaiseksi luettavissa oheisen linkin takaa.

 Follow my blog with Bloglovin

2 thoughts on “Aika vaihtaa suuntaa

  1. Tulin tännekin vielä toivottelemaan onnea ja ihana kun jatkat bloggaamista, sun kirjoituksia on ihana lukea.

    M/www.lily.fi/blogit/aiti-jumppaa

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s