Aika muuttaa suuntaa

En ole varmastikaan ainoa yrittäjän lapsena kasvanut, joka jo teini-iässä on lausunut pyhän valan olla ikinä ryhtymättä itse yrittäjäksi. Voisi sanoa, että moinen on silkkaan veren kaivamista nenästä, eikä edes pelkällä sormella vaan virkkuukoukulla. Silti, jos joku olisi vain viisi vuotta sitten väittänyt minulle, että perustan yrityksen, jonka toimenkuvaan liittyvät sanat “terveys”, “hyvinvointi”, “äitiys” ja “liikunta”, olisin varmaan nauranut räkäisesti.

Tässä sitä kuitenkin ollaan: Olen koulutettu doula, fysioterapeuttiopiskelija, ja ensiviikon jälkeen myös koulutettu hypopressive-kehonhuoltotekniikan ohjaaja. Kaikki terveyteen ja hyvinvointiin – niin fyysiseen kuin psyykkiseenkin – liittyvä kiinnostaa minua hurjasti, ja haluan koko ajan kehittää omaa osaamistani ja tietämystäni. Yllä mainittujen lisäksi olen myös intohimoinen kirjoittaja, ja siksi tuntuikin luontevimmalta aloittaa terveys- ja hyvinvointiaiheisen blogin pitäminen osana yritystäni.

Bloggaaminen itsessään on minulle entuudestaan tuttua puuhaa. Äitiyteen keskittyvä vanha harrastelijablogini Äipän pikku eksperimentit on vielä toistaiseksi luettavissa oheisen linkin takaa.